ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ για το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ και ΕΥΡΩΠΗΣΌταν θέλουμε να προσδιορίσουμε την εξέλιξη του χρηματιστηρίου Αθηνών καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε την ερευνά μας από το τι γίνετε στις διεθνεις αγορες μετα να ερευνήσουμε τη γίνετε στην Ευρώπη και τέλος τι γίνετε στην Ελλάδα μιας και τα χρηματιστήρια επικοινωνούν μεταξύ τους και αλληλεπιδρουν(πολλές εντολές για το χρηματιστήριο Αθηνών προέρχονται από τη Ν.Υόρκη και το Λονδίνο).ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝΈνας απλός και εύκολος τρόπος για να ανακαλυψουμε τη δυναμική μιας αγοράς είναι να δούμε το λόγο ανοδικών προς καθοδικών μετοχών της αντίστοιχης αγοράς,το λόγο νέων υψηλών/νέων χαμηλών μετοχών,το λόγο των μετοχών που είναι πάνω/κάτω απο τον κινητό μέσο όρο 20 ημερών (βραχυπρόθεσμος) , το λόγο μετοχών που είναι πάνω/κάτω από τον κινητό μέσο όρο 50 ημερών (μεσοπρόθεσμος),το λόγο μετοχών που είναι πάνω/κάτω από τον κινητό μέσο όρο 200 ημερών (μακροπρόθεσμος).Διαγραμμα με καθετες στήλες που περιγράφει τα ποσοστά ανόδου η καθόδου για το: πετρελαιο,ασημι,χρυσος,ιαπωνικο γιεν,δολαριο αυστραλιας,δολαριο καναδά,δολάριο ν.ζηλανδιας,δολαριο αμερικης,ελβετικο φραγκο,ευρω,αγγλικη λίρα. Έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε από τις πιο απλές σχέσεις μεταξύ εμπορευμάτων και νομισμάτων μέχρι και τις πιο πολύπλοκες, νόμισμα με νόμισμα σε ενδοημερησιο ορίζοντα.


Πηγή Διαγραμμάτων: finviz
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]


[Most Recent Quotes from www.kitco.com]


[Most Recent Quotes from www.kitco.com][Most Recent Quotes from www.kitco.com]


Πηγή Διαγραμμάτων: kitco

Διαγραμματα για το χρυσό το ασημί και το χαλκό. Ο χρυσός και το ασημί είναι επενδύσεις για περιόδους χρηματιστηριακής αλλά και πραγματικής οικονομικής αστάθειας.Ο χαλκός είναι δείκτης επιτάχυνσης η επιβράδυνσης της πραγματικής οικονομίας μιας και είναι μέταλλο που χρησιμοποιείτε στις κατασκευές.

Ο μεγαλύτερος όγκος συναλλαγών γίνεται στο ευρωδολλάριο.Για τους περισσότερους traders συναλλάγματος, η καλύτερη ώρα της ημέρας για trading είναι οι ώρες συνεδρίασης των ασιατικών αγορών. Τα ευρωπαϊκά νομισματικά ζεύγη, όπως το EUR/USD δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.Οι traders συναλλάγματος θα πρέπει να πραγματοποιούν συναλλαγές κατά τις τελευταίες ώρες της αμερικανικής συνεδρίασης στη διάρκεια των ασιατικών και το ξεκίνημα των ευρωπαϊκών αγορών-δηλαδή 9 μ.μ. της προηγούμενης ημέρας με 1 μ.μ. της επόμενης ημέρας (ώρα Ελλάδας) ή 2 μ.μ. με 6 π.μ. (ώρα Νέας Υόρκης).** Αποποίηση ευθύνης : Τα παραπάνω δεν αποτελούν σύσταση ή προτροπή για οποιδήποτε επενδυτική επιλογή δεδομένο ότι υπάρχει κίνδυνος απώλειας μέρους ή όλου του αρχικού κεφαλαίου. **